Izrada nameštaja po meri

Čime se bavimo

Izrada celokupnog nameštaja i enterijera!

Zamislite prostor koji je potpuno prilagođen vašim potrebama i stilu – to je upravo ono što stvaramo. Bez obzira da li uređujete svoj dom ili poslovni prostor, nudimo vam širok spektar opcija kako biste dobili upravo ono što želite.

Kod nas nema kompromisa – vi birate sve: od materijala do boje, pa čak i načina izrade. Bilo da želite modernu eleganciju medijapana, rustični šarm hrastovog nameštaja, ili klasičan izgled iverice, sve je moguće. I to nije sve – staklo, univer i mnogi drugi materijali su takođe deo naše ponude.

Kako biste bili potpuno zadovoljni, pružamo vam različite opcije farbanja – mat, polusjaj, visoki sjaj i polirani sjaj. Vi odaberete, mi stvaramo.

Vaša mašta je granica kada je reč o dizajnu. Naš tim dizajnera enterijera stoji vam na raspolaganju da zajedno osmislite unikatan nameštaj koji će istovremeno biti funkcionalan i estetski privlačan.

Jedinstvenost i kvalitet je ono što obećavamo. Bez obzira na složenost vašeg projekta, mi ga sa stručnošću i pažnjom pretvaramo u stvarnost.

Vaš dom ili poslovni prostor zaslužuju poseban tretman. Zato, nema potrebe da se zadovoljavate masovno proizvedenim komadima nameštaja koji ne zadovoljavaju vaše potrebe. Sada možete imati nameštaj koji je tačno onakav kakav želite – dizajniran i izrađen samo za vas.

Javite nam se i podelite svoje ideje i želje.
Kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona i zajedno ćemo započeti put ka stvaranju unikatnog prostora.

Posetite naš showroom u beogradu

Zajedno možemo napraviti nameštaj iz vaših snova