zeling site-19

O nama

Zelix je firma koja se bavi profesionalnom izradom i farbanjem nameštaja. Osnovana u Beogradu, Zelix firma uspešno posluje već punih 20 godina. Klijentima nudimo dve decenije iskustva u izradi i farbanju modernog nameštaja.

Tokom godina proširili smo svoj asortiman na izradu komadnog nameštaja, kao i na CNC i izradu frontova. Cilj nam je da izađemo u susret svakome od kupaca i da pružimo najbolji mogući kvalitet nameštaja. Možemo se pohvaliti nizom uspešnih poslovnih godina, ali najpre velikim brojem zadovoljnih kupaca. U tom smislu možemo reći da iza nas stoje samo pozitivna iskustva.

Bavimo se svim vrstama izrade, farbanja i poliranja nameštaja. Kupcima nudimo mogućnost samostalnog izbora materijala, boje, dizajna i vrste izrade. Od nedavno nudimo mogućnost CNC izrade frontova, kao i izrade zaobljenih frontova. Ovde možete poručiti nameštaj za sve vrste prostora: spavaće sobe, kuhinje, kupatila, dnevne boravke, kancelarijski nameštaj, baštenske garniture, koje ćemo mi izraditi po Vašoj meri i želji.

nameštaj po meri
obrađeno cnc
obrađeno cnc

© Copyright Zelix 2020. Powered by Responsive. All rights reserved.