Projektovanje

Projektovanje

Hajde da zajedno donesimo osveženje na tržištu nameštaja

Pozivamo sve arhitekte bez obzira na njihovo iskustvo i trenutni poslovni status da nam se jave i pruže šansu da zajedno ostvarimo vrhunske projekte u dizajniranju nameštaja.

Naša kompanija, Zelix, je porodično preduzeće specijalizovano za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera. Naš tim čine stručnjaci koji spajaju mladalački entuzijazam i iskustvo, a naš uspeh se ogleda u stotinama zadovoljnih klijenata koji nas preporučuju.

Ako ste arhitekta bez svoje proizvodnje i želite da svoje ideje sprovedete u stvarnost brzo i sa maksimalnim rezultatom, mi smo pravi partneri za vas. Pružamo vam mogućnost da radite u rasterećenom okruženju, gde nema ograničenja za vašu kreativnost i maštu. Vaše ideje i dizajnerska rešenja su naša inspiracija, a naše proizvodne mogućnosti omogućavaju da vaši klijenti budu potpuno zadovoljni.

Naša glavna misija je da okupimo kreativan tim ljudi koji će zajedničkim snagama, vašim idejama i našim proizvodnim kapacitetima, stvarati nameštaj koji će oduševiti klijente. Zadovoljstvo klijenata je naš apsolutni prioritet.

Otvoreni smo za saradnju koja će biti obostrano ispunjavajuća, kako za vas, tako i za naše buduće zajedničke klijente.

Neka vaše ideje postanu stvarnost uz našu podršku.

Slobodno nas kontaktirajte – pozovite nas ili nam pišite. Poslušaćemo svaku vašu ideju i zamisao s velikim interesovanjem i posvećenošću.