Česta pitanja

Popularna pitanja

Najčešće postavljana pitanja

Ako ne pronađete odgovor u bazi najčešće postavljanih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate, mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Pitanja i odgovori

Izrađujemo širok spektar nameštaja, uključujući komadni nameštaj za sve prostorije (spavaće sobe, kuhinje, dnevne boravke, kupatila, kancelarije), kao i unikatne frontove i druge prilagođene komade.

Da, specijalizovani smo za izradu nameštaja po meri. Vaši zahtevi i želje su nam veoma važni, i radujemo se što ćemo kreirati komade koji tačno odgovaraju vašim potrebama.

Nudimo širok izbor materijala, uključujući medijapan, ivericu, staklo, univer i hrast. Naš cilj je da pružimo vam mogućnost da birate ono što vam najviše odgovara.

Vreme izrade zavisi od složenosti projekta i vaših specifičnih zahteva. Međutim, obećavamo brzu i efikasnu izradu, uz pažljivo praćenje kvaliteta.
Nudimo različite opcije farbanja, uključujući mat, polusjaj, visoki sjaj i polirani sjaj. Takođe, možemo pružiti i različite završne obrade kako bismo postigli željeni izgled.
Da, naš tim stručnih dizajnera enterijera stoji vam na raspolaganju. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u kreiranju jedinstvenog i funkcionalnog dizajna prema vašim željama.
Proces narudžbine je jednostavan i efikasan. Nakon što dogovorimo sve detalje vašeg projekta, možete izvršiti plaćanje prema dogovorenom planu.
Da, pružamo kompletnu uslugu koja uključuje isporuku i montažu nameštaja. Naš stručni tim će se pobrinuti da sve bude montirano na najbolji način.
Cene variraju u zavisnosti od vaših zahteva i materijala koje odaberete. Trudimo se da naša ponuda bude konkurentna, a povremeno nudimo i posebne akcije i popuste.
Da, pružamo garanciju na izrađeni nameštaj. Vaše zadovoljstvo i dugotrajnost naših proizvoda su naš prioritet.
Naravno, rado ćemo vam pružiti reference i pokazati fotografije prethodnih projekata koje smo uspešno realizovali. Naše projekte možete pogledati klikom ovde, a takođe možete pogledati i našu galeriju radova.
Naše prednosti su dugogodišnje iskustvo, profesionalan pristup i kvalitetna izrada po pristupačnim cenama. Takođe, posebno se trudimo da svaki projekat bude jedinstven i odražava ličnost i ukus naših klijenata.
Posetite naš showroom u beogradu

Zajedno možemo napraviti nameštaj iz vaših snova