zeling site-25

Lasersko sečenje drveta

Graviranje drveta

Lasersko secenje i graviranje je najnovija tehnologija graviranja materijala, omogućava izradu i najzahtevnijih proizvoda. Velika preciznost omogućava obeležavanje sitnih delova, kao i tačnost izrezivanja raznih oblika.

Nudimo vam  mogućnost graviranja laserom do najfinijih detalja veličine 0,01 mm, a minimalna veličina slova može biti 1x1mm. Maksimalna površina za graviranje je 1250x850mm. Visina objekta koji se štampa može biti maksimalno 300mm.

Naša firma vrši usluge izrade svih vrsta šara na laser mašini. Nudimo veliki izbor nacrta i šara za frontove od medijapana. Šare izrađujemo po Vašoj želji. Nudimo mogućnost sečenja do 10mm, kao i delimičnog graviranja. Crteže sa vašom željenom šarom možete nam poslati u vektorskom obliku putem e-mail adrese. Zahvaljujući mogućnostima koje nudi laser mašina, sve Vaše želje mogu biti realizovane.

Lasersko sečenje drveta

Laser mašina nudi mogućnost za pravljenje logotipa, kao i slova za firme ili posebne događaje. Pravimo crteže prema želji kupca, a sve to na licu mesta. Vi dizajnirate svoj nameštaj, Vi odlučujete o izgledu svih detalja, a mi smo samo tu da Vaše ideje pretvorimo u realnost. Imamo mogućnost angažovanja profesionalnih arhitekata kako bi Vam pomogli u odabiru šara i frontova.

Takođe mozemo da Vam ponudimo reklamni materijal kao sto su privesci, vizit karte, ili bilo koji drugi oblik koji Vam treba od drveta.

© Copyright Zelix 2020. Powered by Responsive. All rights reserved.